Nipt verlies SVS’65 tegen ZBC’97

zwijndrecht • In Zwijndrecht verloor SVS’65 met 1-0 van ZBC’97. Toch was trainer José van der Ven niet ontevreden over het spel. “We speelden goed en veel beter dan vorige week en hadden zeker een gelijkspel verdiend. “

In de tweede minuut kwam de thuisclub op 1-0 voorsprong. Een slechte terugspeelbal werd afgestraft door de spits van ZBC. Daarna was de wedstrijd gelijk opgaand en hadden de gasten uit Spijk een aantal grote kansen. Zo schoot Willem Looijen op de lat en faalde Robin IJsselstein alleen voor de keeper.

Volgen weekend is SVS’65 vrij. Op dinsdag speelt de ploeg uit Spijk in Leerdam tegen Leerdam Sport.

Haaften speelt SV Capelle zoek.

sprang capelle • In Sprang Capelle won Haaften met 1-5. Johnnie Noorthoek was met drie assist en één doelpunt de grote man bij Haaften. In de 20e minuut kwam Haaften op voorspong. Nadat Noorthoek de centrale verdediger in de luren had gelegd, rondde Mats van Velzen diens assist mooi af. Sam Onink maakte een kwartier later de 2-0 uit een voorzet van dezelfde Noorthoek. Na vijf minuten in de tweede helft scoorde Capelle tegen. Hierna maakte Johnnie Noorhoek zelf de 3-1 en was hij verantwoordelijk voor de assist op de 4-2 van Mats van Velzen. In de 82e minuut zette Danny Verwolf de einstand op het scorebord.

Onnodig verlies voor ASH tegen Lekvogels

hellouw • ASH had geen beste dag tegen Lekvogels. In Hellouw werd met 1-2 verloren. Thijmen Noordam scoorde namen de thuisclub. In de 12e minuut kwam ASH met 1-0 voor door een doelpunt van Noordam maar een kwartier later was het weer 1-1. In de tweede helft kwam Lekvogels zelfs na vijf minuten op voorsprong. Hierna wisselde trainer Gilberto Smit om meer dynamiek in de aanval te krijgen. Dat leverde een aantal mogelijkheden op voor de thuisclub maar leverde verder geen resultaat op. Volgens trainer Smit is dit een wedstrijd om snel te vergeten. “Het zat er vandaag niet in. We hadden weinig in te brengen.”

MVV’58 verspeelt 2-0 voorsprong

wijk en aalburg • In Wijk en Aalburg kwam MVV’58 op een 0-2 voorsprong tegen NOAD’32. Maar in de tweede helft kwam de thuisclub goed terug. Met kunst en vliegwerk wist de Meterense formatie er een gelijkspel uit te slepen. MVV’58 kwam na twintig minuten op een 0-1 voorsprong toen een vrije trap van Morris van de Brink in het doel vloog. Net voor rust verdubbelde Silvio Lafranceschina. In de tweede helft leek er niets aan de hand totdat NOAD va-banque ging spelen. In de 70e minuut maakte NOAD'32 1-2. En na een aantal hachelijke momenten voor het doel van MVV'58 scoorde NOAD uiteindelijk de gelijkmaker in de 85e minuut.