dordrecht • Een goed spelend Tricht heeft drie punten overgehouden aan een spectaculaire wedstrijd in Dordrecht tegen EBOH. De bezoekers maakten in de blessuretijd de winnende goal: 3-4.

Tricht begon uitstekend aan het duel en kwam al na twee minuten op voorsprong via Pepijn Lambregts. Na ruim 20 minuten werd het 0-2 door Tim van Dijken. Tussendoor was er nog een goal van Ramon van Soelen onterecht afgekeurd. Toch gaf Tricht de voorsprong nog voor de thee weg, EBOH scoorde nog tweemaal.

Na de pauze bleef het duel aantrekkelijk. Na 68 minuten maakte Ramon van Soelen de 2-3. De grensrechter dacht hier opnieuw een stokje voor te steken, maar ditmaal liet de scheidsrechter hem staan. Lange tijd leek dit ook de eindstand te worden, maar het venijn zat ook nog in de staart. Kort voor het verstrijken van de reguliere speeltijd maakte EBOH gelijk. Het lukte Tricht echter om nog eenmaal de rug te rechten en het was Tim van Dijken die zich kroonde tot het feestvarken. Hij bleef rustig in het strafschopgebied, kapte nog een man uit en drukte af. En dus boekte Tricht een knappe zege.