Belangrijke zege Heukelum

WOUDRICHEM • Heukelum heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd om lijfsbehoud. Op bezoek bij Woudrichem werd het 1-3. De twee ploegen leken wat moeite te hebben met het feit dat er ook midweeks gevoetbald was, maar het was Heukelum-aanvoerder Sil van Putten die na 39 minuten de ban brak. Na een goede aanval door het midden schoot hij raak. Een paar minuten later maakte Van Putten ook nog de 0-2.Na rust kreeg Heukelum de nodige kansen op de 0-3, maar die viel niet. Een kwartier voor tijd trof Woudrichem wél doel, waardoor het toch nog spannend werd. Redouan Berghout maakte aan alle onzekerheid een einde door de 1-3 te maken.

Asperen wint bij Noordeloos

NOORDELOOS • Asperen heeft drie punten overgehouden aan het duel bij Noordeloos. Ruben Boet en Lucas van Dortmont scoorde voor rust voor Asperen, waarna het vlak voor de pauze 2-1 werd. Na rust maakte Cas Coene de 1-3. Jeffrey Kleijn was blij met de punten, maar had zien ploeg wel eens beter zien spelen. “We speelden in een veel te laag tempo, het leek wel zomeravond voetbal. Zeker na de 0-2 worden we wat laconiek en prompt heb je de 1-2 om je oren. De tweede helft was het ploeteren met veel lange ballen. Uiteindelijk winnen we in ieder geval gewoon, net als afgelopen dinsdag. En dat is toch lekker.”