Verlies voor SVS'65

spijk • SVS'65 verloor in Spijk de derby tegen het zaterdagteam van Unitas met 1-4. Een 1-0 voorsprong werd in de tweede helft weggegeven. Good old Willem Looijen maakte na 23 minuten 1-0 na een assist van Sam Muilenburg. De Gorinchemmers kwamen in de blessuretijd van de eerste helft langszij. Vlak na rust scoorde Unitas twee keer. In de laatste minuut werd het 1-4. SVS’65 tobt nog steeds met een aantal blessures.

GVV redt het niet tegen de koploper

helmond • In het stadion van Helmond Sport verloor GVV met 7-2 van SV De Braak. Trainer Freek Wittenrood mistte tien selectiespelers en de 56-jarige keeperstrainer Henk Hoenders stond op het doel. Wittenrood was trots op zijn selectie. “Met een aantal spelers van het derde en een 56-jarige keeper wisten we de koploper het lastig te maken.” Met rust was het 3-0. GVV kwam op 4-1 toen een corner van Nick van Arkel strak werd ingeschoten door Erwin Meering. De eindstand werd bepaald door Danny van Alphen. Hij scoorde 7-2 met een afstandsschot van zo’n 30 meter.

Keeper Yannick Millenaar naar WNC

WAARDENBURG • Na Rob Goesten (Nivo Sparta) heeft zaterdageersteklasser WNC nog een keeper aangetrokken voor volgend seizoen. Yannick Millenaar komt over van Oosterhout. Beide huidige keepers, Dick van Loon en Arjen Kaasjager, vertrekken komende zomer bij WNC. Millenaar (1995) werd geboren in Buenos Aires en kwam op zijn zevende met zijn ouders naar Nederland. Hij stond sindsdien onder meer onder de lat bij TSC, Jong Willem II, het Belgische KSK Weelde, Rood Wit Sint Willibrord en Roda Boys.