SVS’65 kansloos tegen Peursum

giessenburg • SVS’65 verloor in Giessenburg kansloos met 4-0 van vv Peursum. In de eerste helft was het al 2-0 voor de thuisclub. Toch had SVS’65 toch nog een aantal mogelijkheden. Sam Muilenburg schoot twee keer naast en een schot van Kyano de Groot werd van de lijn gehaald. In de tweede helft scoorde Peursum nog twee keer. Trainer José van der Ven: “Peursum was de bovenliggende partij. We waren vandaag gehavend. Vijf mensen zijn geblesseerd en Willem Looijen kon er vandaag ook niet bij zijn.”

Defensief gestuntel breekt Beesd op

tilburg • Na de overwinning van vorige week op titelkandidaat OSS’20 heeft Beesd de lijn niet kunnen doortrekken. Tegen FC Tilburg werd met 4-2 verloren. Jarno van de Water en Bram Wakker scoorden namens Beesd. Na een kwartier kwam Beesd op achterstand maar tien minuten later maakte middenvelder Bram Wakker 1-1. Na gestuntel achterin keek Beesd na vijf minuten weer tegen een achterstand aan. In de tweede helft kwam FC Tilburg al snel op 4-1 door twee keer te scoren. Hierna ging Beesd één op één achterin spelen. Dat resulteerde in een doelpunt van Jarno van de Water.

Midweekse duels met veel doelpunten

regio • In Oss speelde Rhelico op maandagavond met 2-2 gelijk tegen SV TOP. Rhelico kwam op 0-1 door een benutte strafschop van Kylian Heemskerk. Na de gelijkmaker van TOP schoot van Glenn Gelderen de 1-2 binnen. Maar de thuisclub kwam met 10 man langszij. Dinsdagavond won SVS'65 in Asperen met 1-4. Fitim Meha scoorde een hattrick. Willem Looijen maakte het kwartet vol. Gerard Breider redde de eer voor de thuisclub.