TRICHT • De zegetocht van Tricht gaat voort. Voor de vierde keer op rij werd met één goal verschil gewonnen.

In Gorinchem zette Tricht tegen koploper SVW tijdens de slotfase een langdurige 1-0 achterstand in 1-2 winst om.

Al na elf minuten nam SVW dankzij een ver schot van Denzel Libretto met 1-0 de leiding. In het eerste uur was SVW sterker maar nadien herstelde Tricht zich.

Vrije trap

Halfweg de tweede helft bofte Tricht wel dat een Gorkumse vrije trap via de paal in handen van doelman Rian Drost belandde.
Tijdens de slotfase sloeg Tricht zelf toe. De net ingevallen Tim Schook had in de 83e minuut succes met een kopbal na een doorgeplaatste voorzet van Joran Smit: 1-1.

Ontsnapping

Aan het begin van de extra tijd ontsnapte Tricht wel aan een nederlaag bij een SVW-schot tegen de paal. In de vijfde minuut van die blessuretijd scoorde weer een Trichtse verdediger.

Ditmaal was dat Harm van Brenk. Bij de tweede paal kopte hij een vrije trap van Joran Smit binnen: 1-2.