Beesd voor de pauze sterk tegen De Braak

helmond • Beesd heeft met 7-3 verloren van SV de Braak. Maar dat zag er in het begin niet naar uit. In de eerste helft was Beesd de bovenliggende partij. Beesd kwam in Helmond al vroeg op een voorsprong door een doelpunt van Jarno van de Water. Hierna had Beesd legio kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Toch scoorde De Braak na een half uur de gelijkmaker. Ook hierna had Beesd een aantal mogelijkheden om weer op voorsprong te komen. In de tweede helft stelden de Helmonders orde op zaken. Zij maakten nog zes doelpunten. Namens Beesd scoorden Nick van der Burg en Kevin Spronk.

Rhelico wint knap van nr. 3 Well

rumpt • In Rumpt won Rhelico knap met 4-1 van de nummer drie, Well. Oud Well speler Niels Lobregt scoorde namens de thuisclub twee keer. Sander Noom en Glenn van Gelderen waren de andere doelpuntenmakers. Binnen vijf minuten stond het al 1-0 voor de thuisclub. Niels Lobregt rondde een goede actie van Ferry van Asch mooi af. Even later was het weer gelijk na een schoonheidsfoutje in de verdediging. Sander Noom scoorde 2-1 na een mooie combinatie met Glenn van Gelderen. Dezelfde Van Geldern maakte 3-1 met een mooie stiftbal over de keeper. Lobregt kopte uit een corner de 4-1 binnen.