MVV’58 blijft winnen en telt weer mee

meteren • MVV’58 zette in Andel de mooie opmars voort. In een overigens slechte wedstrijd tegen Sparta’30 behaalde MVV’58 met 0-1 de derde zege op rij. Remco Knoop maakte na rust het winnende doelpunt.

Dankzij deze overwinning wist MVV’58 op de ranglijst Sparta’30 te achterhalen. Bovendien telt MVV’58 nu ongeslagen volop mee in de tweede periode.

Verse kracht

In de saaie eerste helft was het voetbal van beide teams op een hard en lastig bespeelbaar veld slecht en offensief machteloos. Met Morris van den Brink na de thee als verse kracht ging het bij MVV’58 beter.

Elf minuten na de rust lanceerde Amine Tannaoui spits Robin Jager en na diens solo kon Remco Knoop de voorzet van Jager rustig intikken: 0-1. Halfweg de tweede helft werd Pim Verheijke bij MVV’58 onderuit gehaald maar tot veler verbazing zag de arbiter er geen penalty in. In het slotkwartier kreeg MVV’58 tegen een onmachtig aandringend Sparta’30 nog alle ruimte om vaker te scoren. Vlak voor tijd misten Robin Jager en Jean-Luc van Mourik die kansen echter.