Herovina verspeelt een 2-0 voorsprong

zwijndrecht • In Zwijndrecht speelde een gehavend Herovina 2-2 na een 2-0 voorsprong gelijk tegen ZBC’97. Toch was trainer Marcel de Groot content met het resultaat. Herovina miste een aantal basisspelers. Zo waren Senna Zwamborn, Wilfred van Maren, Coen de Ridder en Mark Muller in Zwijndrecht niet aanwezig. Hierdoor stonden er drie A junioren in de basis van Herovina. Eén van die junioren, Rick bakker, zette de gasten uit Herwijnen in de 20e en 30e minuut op een 0-2 voorsprong. Maar in de tweede helft kwam de thuisclub terug. Tien minuten na rust kwam ZBC’97 op 1-2 en een kwartier voor tijd maakten ze de gelijkmaker.

Doelpuntloos gelijkspel voor GVV

geldermalsen • Na drie overwinningen op rij moest GVV thuis tegen FC Tilburg met een 0-0 gelijkspel genoegen nemen. Keeper André van Veenendaal behoedde GVV zelfs voor verlies door na rust een penalty te keren.Mede door naweeën van Corona en (lichte) blessures had GVV het vooral conditioneel lastig. FC TiIburg was initiatiefrijker en handiger aan de bal. Dus mocht GVV tevreden zijn dat het zo lang 0-0 bleef. Twintig minuten voor tijd zag het er somber uit toen Ronald Meering met een sliding aan de noodrem trok, maar GVV-keeper André van Veenendaal keerde de penalty met hulp van de doelpaal.