• WNC behaalde een verdiende 3-2 overwinning tegen Roda'46.
• WNC behaalde een verdiende 3-2 overwinning tegen Roda'46. Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

WNC wint in de laatste minuut van RODA'46

waardenburg • WNC behaalde een verdiende 3-2 overwinning tegen Roda'46. Na een 0-2 achterstand bogen de Waardenburgers de achterstand om. In de laatste minuut maakte Ayoub Allaoui de winnende. In de eerste helft was WNC de bovenliggende partij en kreeg legio kansen. Met name Gideon Emanuels en Jesse Dibbets misten alleen voor de keeper. De lepe spits Berry Powell, oud-speler van o.a. FC Groningen, De Graafschap en Kozakken Boys, scoorde namens de gasten in 54e minuut en de 61em minuut. In de 74e minuut maakte Sam van Dorenmalen de anschlusstreffer en tien minuten later kwam WNC op gelijke hoogte door een doelpunt van Mike Soepnel. Het bleef spannend tot de laatste minuut. Toen scoorde Allaoui uiteindelijk terecht de 3-2. Beide koplopers Huizen en Zuidvogels speelden in de derby gelijk tegen elkaar.