Beesd veegt OSC'45 van het veld

beesd • Laagvlieger OSC’45 uit Den Bosch werd in Beesd weggespeeld door de thuisclub. Jarno van de Water zette de thuisclub al in de 3e minuut op een 1-0 voorsprong. Vijf minuten later deden de Bosschenaren iets terug en scoorden de gelijkmaker. Het duurde nog tot vijf minuten voor rust tot Beesd op stoom kwam. Nick van Gameren en Nick van der Burg zette de 3-1 ruststand op het bord. In de tweede helft ging Beesd helemaal los. Van de Water, Van Gameren en Van der Burg scoorden alle drie nog één keer. Verder maakte Jens Kroeze er twee en Jorn en Sven van den Broek ieders een.

Vuren wint met 4-1 van GDC

vuren • Vuren deed goede zaken door thuis met 4-1 van subtopper GDC te winnen. Door dit resultaat klimt Vuren naar de middenmoot en neemt het afstand van de degradatiezone.Na twee minuten scoorde “kopspecialist” Bas van der Vliet met het hoofd 1-0. Direct na de thee verdubbelde Bjorn Paul de voorsprong en vijf minuten later maakte Fabian van Horssen de 3-0. Hierna ging GDC meer druk ging zetten en kreeg Vuren het even moeilijk. In de 70e minuut scoorde GDC tegen uit een corner. Maar drie minuten later was het alweer 4-1 toen Bjorn Paul een steekbal van Bas van der Vliet mooi afrondde.