Haaften weet niet te winnen van 10 man GDC

haaften • Haaften is er niet in geslaagd in de uitwedstrijd te winnen van tien spelers van thuisclub GDC. In de 20e minuut kwam GDC op een 1-0 voorsprong toen een voorzet van rechts door een speler van Haaften in eigen doel werd geschoten. In de 42e minuut ging Haaften speler Michel de Braber alleen op de keeper af. Hij werd onreglementair gestopt door de keeper van GDC. Het gevolg was dat de keeper van het veld af moest en Haaften een vrije trap kreeg op het randje van 16 meter gebied. Deze vrije trap werd feilloos ingeschoten door Jordy Perdon. Maar de scheidsrechter keurde dit doelpunt af omdat de verzorgster van Haaften nog een metertje in het veld stond.

In de tweede helft ging Haaften op jacht naar de gelijkmaker. Toch scoorde de thuisclub 2-0 toen een vrije trap langs iedereen in het doel zeilde. Vijf minuten voor tijd scoorde Marc Timmer alsnog de 2-1 uit een free-kick. In de blessuretijd was Jordy Perdon dicht bij de gelijkmaker maar hij kopte net over.