Weer ruime winst voor MVV’58

METEREN • MVV’58 zette in Sprang Capelle zijn mooie opmars voort. Na een slechte eerste helft werd alsnog verdiend met 0-3 van SV Capelle gewonnen. Silvio Lafranceschina, Dominique Comerford en Robin Jager maakten de goals.

Zes minuten na de thee opende Silvio Lafranceschina met een raak schot de score: 0-1. Ruim een kwartier na de thee liep MVV’58 verder uit. Een hoekschop van Dominic Comerford viel fraai maar wel fortuinlijk rechtstreeks in doel: 0-2. Twintig minuten voor tijd maakte Robin Jager er uit een mooie aanval met een hard schot in de hoek zelfs 0-3 van. MVV’58 kan de blik nu omhoog richten.

Nipte zege SVS’65 tegen Leerdam Sport

spijk • SVS’65 heeft de thuiswedstrijd tegen Leerdam Sport met 4-3 gewonnen. Een 2-0 voorsprong werd nog uit handen gegeven, maar uiteindelijk wonnen de Spijkenaren met 4-3.

Al na twee minuten kwam SVS’65 op voorsprong door een doelpunt van Fetim Meha. Een kwartier later verdubbelde Meha de voorsprong. Maar vanaf de aftrap maakte Leerdam Sport de 2-1. De Leerdammers kwamen tien minuten later zelfs op gelijke hoogte door een penalty. Net voor rust scoorde Sam Muilenburg namens de thuisclub de 3-2. Leerdam Sport kwam na een kwartier in de tweede helft weer langszij maar in de 75e minuut maakte Duane Ruytink de winnende voor SVS’65.

Thuisnederlaag Heukelum

heukelum • Heukelum heeft in eigen huis een 1-2 nederlaag geleden tegen Woudrichem. Op sportpark de Vriezenwijk verzuimde de thuisploeg de kansen om zetten in doelpunten. Heukelum had het betere van het spel, maar keek na 17 minuten toch tegen een 0-2 achterstand aan. Fouten van de thuisploeg hielpen Woudrichem in het zadel. Vervolgens miste Heukelum een aantal kansen voordat Sil van Putten vanaf de stip 1-2 maakte. Na rust werd er niet meer gescoord. Heukelum-trainer Jerome Ceton na afloop: “We hebben zo veel kansen nodig om tot scoren te komen. We staan in mijn ogen niet waar we horen te staan, maar de realiteit is wel dat we echt punten moeten gaan pakken."

Punt voor Asperen bij Peursum

giessenburg • Asperen heeft een punt overgehouden aan het bezoek bij Peursum. In Giessenburg werd er niet gescoord. De eerste tien minuten waren de bezoekers zoekende en legde Peursum veel kracht in de wedstrijd. Hierna kwam Asperen wat beter in het spel. De ruimtes waren voor beide teams groot, waardoor het spel continu op en neer ging. Dit beeld veranderde na rust niet. Vlak voor tijd dacht Gerard Brijder Asperen nog de winst te bezorgen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Jeffrey Kleijn (Asperen): “Ik heb niet kunnen zien of dat terecht was. Ik kan wel leven met het punt wat we hier pakken. We hebben hard gewerkt, meer kan ik niet vragen.”