tricht • Net als in Arkel leed Tricht zaterdag op eigen veld tegen De Zwerver vlak voor tijd een 3-2 nederlaag.

Na een 0-2 achterstand bij rust kwam Tricht ver na de pauze door goals van Pepijn Lambregts en Ramon van Soelen nog tot 2-2 langszij, maar een vrije trap werd Tricht laat met 2-3 fataal.

Matig

In de matige eerste helft nam De Zwerver uit een counter via Guido Luiten de leiding: 0-1. Kort voor rust werd het door Rick Verloop zelfs 0-2. Ver na rust troffen de bezoekers nog de paal, maar even later had Tricht met een schot van Pepijn Lambregts eindelijk succes: 1-2. c

Tijdens tien minuten extra tijd leek Tricht ook nog een punt te gaan redden, toen Ramon van Soelen knap raak kopte: 2-2.

Koude douche

De koude douche voor Tricht volgde echter al snel. Glenn Weijts schoot de bal uit een vrije trap via de vingers van keeper Rian Drost in de kruising: 2-3.

Ook een prima knal van Tim van Dijken kon Tricht in de slotminuut niet meer voor duur verlies behoeden.