Overwinning ASH

hellouw • In Hellouw won ASH met 2-1 van Noordeloos. De thuisclub kwam op een 0-1 achterstand. Door doelpunten van Maarten van der Meijden en Arnoud van Arendonk werd de achterstand omgebogen. In de eerste helft werd er niet gescoord. Na rust kwam Noordeloos uit een corner op een 0-1 voorsprong. Volgens trainer Gilberto Smit werd de keeper hierbij wel gehinderd maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. De Hellouwers kwamen in de 78e minuut op gelijke hoogte door mooie volley van Van Arendonk. Tien minuten later scoorde de pas ingekomen Van der Meijden met een echte spitsengoal de winnende.

WNC’ers overleden

WAARDENBURG • De bekende WNC'ers Bram van Rijswijk (83 jaar) en Herman de Jongh (70 jaar) zijn onlangs overleden. Bram van Rijswijk beleefde zijn gouden tijd als speler in het eerste elftal van WNC vooral in de jaren zestig van de vorige eeuw. Hij was ook een periode secretaris van WNC en bleef nog tot op hoge leeftijd aandachtig toeschouwer bij wedstrijden van zijn club. Twee maanden geleden overleed in Herwijnen ook al zijn legendarische ploeggenoot en middenvelder Koos de Fokkert (75 jaar). Herman de Jongh was na zijn actieve loopbaan lange tijd elftalleider van het eerste team van WNC, met toen nog zijn jongste zoon Christian de Jongh als belangrijke steunpilaar.