GGD-tour komt naar Buha Hati

tiel • De GGD komt op donderdag 24 februari van 16.00 tot 20.00 uur naar buurtcentrum Buha Hati aan de Lambert Hendriksstraat 10 - in de Hertogenwijk - in Tiel. Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen eerste of tweede coronavaccinatie heeft gehad, kan op die donderdag langskomen.

Ook 18-plussers

Wie corona heeft gehad, moet minimaal acht weken wachten voor dat hij of zij de prik kan halen. Ook alle 18-plussers zijn welkom voor een boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal drie maanden zit tussen de laatste vaccinatie of coronabesmetting. 

Zonder afspraak

Er wordt in Buha Hati door de medewerkers van de GGD zonder afspraak geprikt. Een ieder kan dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje zijn wel noodzakelijk. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Wel of niet vaccineren blijft een eigen keus. Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van een grote regiotour van GGD Gelderland-Zuid. In de maanden februari en maart gaat de GGD met deze tour langs bij veertien gemeenten in Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties, zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen, is van harte welkom.

Toestemming

Kinderen van 12 tot en met 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD. 


Franse middag jeu de boules Teerling

tiel • ETJBV De Teerling organiseert op zondag 20 februari voor het eerst dit jaar een gezellige Franse middag jeu de boules. De clublocatie bevindt zich op sportpark De Lok, Laan van Westroijen 3 in Tiel. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. Wie geen boules heeft, kan deze lenen van de club. De inschrijving sluit om 12.45 uur en de wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Deze worden in een verwarmde hal gespeeld. De entree bedraagt 1,50 euro per persoon, inclusief kopje koffie of thee en hapjes. Toegang uitsluitend met een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code). www.deteerling.nl