• De bewoners die een plekje vinden bij De Lingehof.
• De bewoners die een plekje vinden bij De Lingehof. Foto: Aangeleverd

Lingehof geeft bewoners een thuis

Algemeen

RHENOY • Zorgboerderij de Lingehof is een kleinschalige organisatie die onderdak bied aan een vijftientalbewoners. 

De bewoners zijn afhankelijk van begeleid wonen en zijn voornamelijk zijn geïndiceerd volgens de WLZ (Wet Langdurige Zorg).

De Lingehof geeft de bewoners een thuis. Voor het ondersteunen en om een bijdrage te kunnen leveren aan het geluk en het welzijn van de bewoners is er een stichting opgericht met als doel het aanschaffen/ faciliteren van speeltoestellen en activiteiten of anderszins. Hiertoe is de stichting voortdurend actief bezig om fondsen te werven om de voornemens en wensen van de bewoners te kunnen financieren. 

In het verleden is er onder andere een zwembad, professionele pooltafel, doeltjes voor voetbal en een digitale loopband aangeschaft. Momenteel wordt er gespaard voor een elektrische duo-fiets voor de bewoners en zijn nieuwe sponsoren of gidten van harte welkom. Wie wil meer weten over de Lingehof en haar bewoners kan op onderstaande website kijken.

Een gift is mogelijk via Stichting Vrienden van de Lingehof, NL 37 INGB 0007 9463 70 (de Lingehof heeft een ANBI status). Meer informatie: rinus.pigmans@gmail.com of 06-13653663.

www.delingehof.nl