• Leuke gesprekken tijdens de open dag.
• Leuke gesprekken tijdens de open dag. Foto: Martin Hogeboom

culemborg • Scholengemeenschap Lek en Linge houdt op donderdag 20 januari een online open dag voor leerlingen van groep 8.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari is de VIP Experience, met privérondleidingen door alle schoolgebouwen.
Volgens directeur Henk-Jan Wammes is de online open dag vorig jaar goed bevallen. Reden om het nu te herhalen herhalen.

De open dag op 20 januari duurt van 19.30 tot 20.30 uur vanuit het brugklasgebouw. Dat is dé plek waar alle leerlingen hun schoolcarrière bij Lek en Linge beginnen. Tessa Veldhuis, oud-leerling en tegenwoordig docent én presentator, is de gastvrouw tijdens de live-uitzending. De andere drie locaties van Lek en Linge, vmbo, havo en vwo, komen tijdens de open dag ook in beeld. 

De VIP Experience is op 21 en 22 januari. Via de website kan een tijdslot worden gekozen en vervolgens krijgt een gezin, begeleid door een docent of leerling, een privérondleiding door een gebouw naar keuze. Die rondleiding duurt een half uur en na afloop komen bezoekers in het brugklasgebouw. Daar staan collega's klaar om vragen te beantwoorden. Alles gebeurt vanzelfsprekend op anderhalve meter.

Aanmelden voor open dag en VIP Experience gaat via www.lekenlinge.nl. Van te voren virtueel rondkijken? Download de Open Dag app (iPhone en Android) en kies Lek en Linge.