Opsteker voor Almkerk

REGIO • Almkerk had zaterdag een mooie opsteker bij Sliedrecht. De manschappen van trainer Vincent de Klerk behaalden een 0-1 overwinning. “Een degelijke overwinning”, concludeerde de trainer. De Almkerkers hadden ook het meeste balbezit. Vijftien minuten voor tijd had Almkerk eindelijk de verdiende treffer. Dominique Mahu scoorde de 0-1, waarmee de buit nog binnen was. Met de driepunter steeg Almkerk naar de vijfde plaats op de ranglijst.

GRC 14 moet buigen

REGIO • GRC 14 gaf koploper Papendrecht zaterdag goed partij. De equipe van trainer Mark Kroese moest het wel doen zonder Wessel Westerlaken en Michael van den Oever. Bovendien moest Stan van Tilborg er al vroeg af. Al in de eerste minuut kwam Papendrecht op 1-0. Kort voor rust kwam GRC 14 langszij met de 1-1 van Johnny Schouten. Even later werd het 2-1 voor Papendrecht. Na de rust kwam GRC 14 in de slotfase terug naar 2-2 door Eddy Wijtvliet. Het allerlaatste slot was echter voor Papendrecht, dat de eindstand nog naar 5-2 tilde. Kroese vond de nederlaag dan ook geflatteerd. "We hebben veel energie getoond en lef”, stelde de trainer van GRC 14.