• Rick Kolff.
• Rick Kolff. Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Altena strikt Rick Kolff nu wel

NIEUWENDIJK/VUREN • Rick Kolff wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Altena. De huidige trainer van Vuren volgt bij de Nieuwendijkse zaterdagtweedeklasser Richard den Ouden op. Den Ouden en Altena hebben al na enkele maanden besloten niet met elkaar verder te gaan.

Rick Kolff is bij derdeklasser Vuren aan zijn derde seizoen bezig. Vorig jaar werd hij ook al benaderd door Altena, maar koos hij ervoor bij Vuren te blijven. Ditmaal kwamen Kolff en Altena er wel uit. “Ik vond het moeilijk om mijn vertrek in Vuren bekend te maken. Ik heb het er geweldig naar mijn zin en ben Vuren dankbaar dat ze mij de kans hebben gegeven om hoofdtrainer te worden”, aldus Kolff. 

Kolff was eerder jeugdtrainer bij onder meer WSC in Waalwijk en assistent-trainer bij Sleeuwijk. Als voetballer kwam de Werkendammer uit voor Kozakken Boys, DFS Opheusden en Sleeuwijk. Rick Kolff heeft voor een jaar getekend bij Altena. 


Antoin van Pelt verlengt met jaar

SLEEUWIJK • Sleeuwijk en hoofdtrainer Antoin van Pelt plakken er samen nog een jaar aan vast. Het wordt het vierde seizoen van Van Pelt op De Roef. 

Ook zijn assistent Robert Verduin tekende voor een jaar bij. Antoin van Pelt was eerder trainer van SV Capelle, ONI, Sparta’30 en NEO’25. Na de degradatie van vorig seizoen is Sleeuwijk momenteel de nummer vier van de 3e klasse E.