Ophalen oud papier

ANDEL• De leden van het Andels Fanfare Corps gaan op zaterdag 5 november weer op pad om oud papier op te halen. De opbrengsten uit oud papier zijn één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de vereniging. Deze keer wordt er opgehaald in wijk 1 (Julianastraat, Neerandelseweg en alles ten westen daarvan). Zet het oud papier voor 08.30 uur langs de route, zodat de vrijwilligers het kunnen meenemen.


Toerustingsavond

WIJK EN AALBURG • Op het Willem van Oranje college, Perzikstraat 7 in Wijk en Aalburg, is er op donderdagavond 1 december weer een toerustingsavond met Jacques Brunt. Het onderwerp is ‘De kracht van de leeuw'. De avonden hebben op zichzelf staande onderwerpen en zijn los te volgen. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.


Oud papier

WIJK EN AALBURG • Leden van muziekvereniging Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg komen op zaterdag 3 december weer langs om oud papier op te halen. De route gaat deze keer door Wijk ten noorden van de Aalburgsestraat, de buitenwijk en op de Maasdijk vanaf de Molenstoep tot de huisnummers 283 (oneven) en 88 (even). Graag zien de leden van de muziekvereniging de containers vanaf 8.00 uur tegemoet.


Bingo bij GRC 14

GIESSEN • Bij GRC 14 kan op vrijdagavond 2 december weer bingo gespeeld worden. De bingo vindt om 20.00 uur plaats in de kantine aan de Karbogerd.