• GRC 14 - Roda Boys (1-1).
• GRC 14 - Roda Boys (1-1). Foto: Gerald van Zanten

GRC 14 pakt punt tegen Roda Boys

GIESSEN/RIJSWIJK • Voor Roda Boys/Bommelerwaard-trainer Piet de Kruif betekende het bezoek aan GRC 14 een terugkeer bij de club waar hij de laatste vier seizoenen trainer was. Met Roda Boys bleef hij in het Almbos op 1-1 steken.

Daarmee kreeg zijn ploeg te weinig, vond De Kruif, die in de afgelopen week zijn contract in Aalst met een seizoen verlengde.

De bij de gasten uitblinkende Servanio Martina schoot Roda Boys na twintig minuten naar een verdiende voorsprong. Voor rust had de equipe van De Kruif recht op meer, maar de pauze werd met een 0-1 stand bereikt. Na de thee leek Roda Boys op 0-2 te komen. De treffer van Nils Loef werd volgens heel Roda Boys voor buitenspel afgevlagd.

Held van Aalst

GRC 14 kwam door een doelpunt van Johnny Schouten in de wedstrijd en leek het duel vanaf elf meter te kunnen beslissen. Doelman Bart Goesten was in de fout gegaan tegen Michael van den Oever. Rood voor Goesten volgde.Maar zijn vervanger Rob de Groot keerde de strafschop van de jonge Stan van Tilborg en werd de held van Aalst. In het vervolg was Roda Boys met een man minder nog het dichtst bij de overwinning.