• Maria Grijpma.
• Maria Grijpma. Foto: Nick Luypen

Bijeenkomst ‘Gun jezelf geluk'

HANK • Voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra is er op donderdag 17 november een leuke middag in 't Uivernest, Kerkstraat 9 in Hank.

'De middag gaat over geluk en hoe u soms zelf in de hand kunt hebben hoe gelukkig u zich voelt', laat Thebe Extra weten. 

Leden zijn van harte welkom en mogen ook een introducé meenemen. Gasten worden ontvangen vanaf 13.30 uur met een kop koffie of thee en iets lekkers. De bijeenkomst zelf vangt aan om 14.00 uur. 

Wat vindt u belangrijk in het leven? Wat maakt u gelukkig? Wat bepaalt of u zich goed voelt, en heeft dat alleen met lichamelijke gezondheid te maken? Of speelt er misschien meer? 

Gastspreker Maria Grijpma (auteur, trainer, coach en particulier verpleegkundige en onder andere bekend als schrijver van ‘Handboek voor klein geluk’ en ‘Klein geluk voor de mantelzorger’) en Thebe's eigen ledenconsulent Luuk Touw geven bezoekers deze middag graag nieuwe inzichten. Zij laten zien waar men zelf invloed op heeft en zetten de gasten aan het denken. Grijpma en Touw nodigen de bezoekers uit om actief mee te doen en te reageren.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel nodig. Dit kan via de website www.thebe-extra.nl/gunjezelfgeluk, of bel naar 088-3747576.