• Beeld van de open dag.
• Beeld van de open dag. Foto: Aangeleverd

Open dag Willem van Oranje College

WIJK EN AALBURG • Het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg heeft op zaterdag 5 november haar deuren geopend voor belangstellenden uit de regio. 

Leerlingen uit groep 7 en 8 van allerlei verschillende basisscholen waren van harte welkom om samen met hun ouder(s)/verzorger(s), broertje(s) en zusje(s) een kijkje te komen nemen op het Willem. En daar maakten heel veel leerlingen gebruik van. De school kan terugkijken op een zeer geslaagde open dag. Veel basisschoolleerlingen hebben in de technieklokalen een mooi werkstuk gemaakt. Op de afdeling Zorg en Welzijn was er aandacht voor uiterlijke verzorging en werd er in de professionele keuken heerlijk gekookt en gebakken. De mavo, havo en vwo presenteerden; een escaperoom gemaakt door leerlingen en verschillende practicumopdrachten bij natuurkunde en biologie. 

Ook hebben de academies zich van hun beste kant laten zien. Dit zijn keuzelessen; art, food, tech, sport en music, waarbij leerlingen talenten ontdekken en ontwikkelen.

Open dag gemist?

Op verschillende momenten in januari, februari en maart organiseert het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg informatieavonden en persoonlijke rondleidingen door de school. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Willem van Oranje College.