Geflatteerde 5-0 bij Achilles Veen

REGIO •  Achilles Veen leed zaterdag een geflatteerde 5-0 nederlaag bij FC ’s-Gravenzande. Bij de rust stond het al 2-0 door treffers van Roy van Beek en Yoeri Westhof. Na de rust had Achilles Veen het overwicht, maar tweemaal werd de bal nog van de lijn gehaald. Vervolgens kwam de thuisploeg op 3-0 na een foutje van de Veense doelman. Een klein kwartier voor tijd sloeg nog een noodlot toe. Mats van Huijgevoort kon met een rode kaart vertrekken. Tegen de tien uit Veen kreeg FC ’s-Gravenzande meer ruimte en de thuisploeg drukte dat uit in de 4-0 door Frank Broos en de 5-0 van opnieuw Westhof.

Sleeuwijk komt met punt heel goed weg

REGIO • De bordjes bij ONI tegen Sleeuwijk hoefden maar twee keer verhangen te worden. Het duel eindigde in 1-1. Koploper Sleeuwijk was beduidend minder dan ONI en had weinig in de melk te brokkelen. Uit een prima aanval scoorde ONI de verdiende 1-0 voor de rust. Na de rust kreeg Dylan van der Pluym nog een tweede gele en dus rode kaart. In de 94ste minuut kwam Sleeuwijk gek genoeg nog langszij met de 1-1 van Lennard Pierhagen. "Een gestolen punt”, wilde men bij Sleeuwijk wel toegeven.