GDC doet goede zaken tegen MVV’58

Eethen • GDC deed zaterdag goede zaken met de 1-0 tegen MVV’58. De ploeg van trainer Gerrit Molenaar staat nu op evenveel verliespunten als koploper Sleeuwijk, met een wedstrijd minder gespeeld. Over de eerste helft tegen MVV’58 was trainer Molenaar zeker niet te spreken. In de rust sprak de trainer van GDC zijn manschappen maar eens ferm toe. Na de rust ging het een stuk beter. Uit een voorzet van invaller Tresor Mbiavanga scoorde Erik den Ouden met het hoofd de 1-0. GDC kreeg nog vier kansen, maar die gingen er niet in, zodat het bij een benauwde overwinning bleef. Komende zaterdag wordt belangrijk voor GDC. Dan vindt de klapper op De Roef plaats tegen Sleeuwijk.

Dussense Boys krijgt er zeven om de oren

REGIO • Dussense Boys trad bij Berkdijk aan zonder liefst negen geblesseerde basisspelers. Dat was goed te merken gezien de 7-1 uitslag. "Het was teveel van het goede”, stelde trainer André Vos. Binnen twintig minuten was het al 2-0. Vervolgens liet Dussense Boys het lopen. Bij de rust was het al 5-0 voor Berkdijk. Na de rust scoorde Justin van den Oudenrijn de 5-1. Berkdijk liep uiteindelijk verder weg naar 7-1.