Inlooppunt Werkendam

WERKENDAM • Inwoners van Altena zijn elke woensdag- en vrijdagmorgen vanaf 10.00 uur welkom bij het Inlooppunt Werkendam in d’Altenaer. 

Al sinds 2015 staan gastvrouwen en gastheren klaar om de gasten van Inlooppunt Werkendam met koffie, thee en fris te verwennen. De ingang is aan de zijkant van het pand, te herkennen aan de beachvlag. Het inlooppunt is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, ongeacht leeftijd of achtergrond. 'U kunt ook een spelletje doen met anderen. Kom eens een keertje kijken; de eerste morgen hoeft u niet te betalen, anders kost het 1,00 euro voor de hele morgen', roept men op. 

Eens per twee maanden eet men na afloop van de koffieochtend met elkaar, er zijn soms activiteiten en men gaat er ook wel eens met elkaar uit. 'Bent u niet meer zo mobiel, dan zijn er vrijwilligers die u thuis halen en ook weer thuis brengen. Vervoer kunt u aanvragen via 06-13371264.' 

De sfeer bij Inlooppunt Werkendam kan ook geproefd worden door de foto's op de website te bekijken, www.inloopwerkendam.nl.