Hersenschudding

SLEEUWIJK • Voor Jeffrey Molhoek liep het zaterdag niet goed af in de wedstrijd tegen Vuren. Molhoek scoorde wel de 1-0, maar kwam kort erna bij een duel lelijk op zijn nek terecht en had een flinke schaafwond aan zijn oor. De ambulance werd opgeroepen, maar gelukkig hoefde Molhoek niet mee. Al heeft hij wel naar het zich laat aanzien een zware hersenschudding. De wedstrijd ging verder en Sleeuwijk kwam nog op 2-0 door een eigen doelpunt van Vuren en op 3-0 door Frank ter Schiphorst.

Korfbaluitslag

ANDEL • Bij Sparta'30 waren ze pissig op scheidsrechter Arno van Dalen. De leidsman liet de grensrechter, die vlagde voor buitenspel, staan bij de 1-1 van DESK. Het gebeurde nadat Lucas Junatowski eerder de 1-0 had aangetekend. Na de 1-1 kantelde de wedstrijd naar 1-2 voor DESK. Tegen de rust trok Lennart van Andel de partijen weer gelijk met de 2-2. Na de rust liep DESK uit naar 2-4. Van Andel verminderde de marge nog naar 3-4, maar uit een counter werd de eindstand 3-5.