Punt voor Kozakken Boys bij TEC

REGIO • Kozakken Boys haalde zaterdag niet meer dan een puntje met de 1-1 bij TEC. De gasten uit Werkendam begonnen wel goed. Kort na het kwartier frommelde de zittende Fabian Korporaal de bal in het Tielse doel voor de 0-1. Vervolgens kreeg TEC meer grip op de wedstrijd. Na de rust kreeg Gwaeron Stout al direct de mogelijkheid de score te verdubbelen, maar keeper Nick van den Dam ranselde de bal nog knap uit zijn doel. Aan de andere kant lukte het Daan Blij wel om de 1-1 op het scorebord te zetten. In de slotfase waren er kansen over en weer. Voor Kozakken Boys waren Lowie van Zundert en Gwaeron Stout nog dicht bij een treffer, maar de 1-1 bleef op het scorebord staan.

Wilhelmina’26 houdt vast aan abonnement

REGIO • Wilhelmina’26 lijkt een abonnement te hebben om met 1-3 voor te komen en dan nog op 3-3 te eindigen. Dat gebeurde voor de derde keer dit seizoen bij Schelluinen. Samuel Hartgers zorgde eerst voor de 0-1 en Kevin van Es voor de 1-2 na de 1-1 van Schelluinen. Na de rust zorgde Robert Bouman voor de 1-3. Daarmee was de wedstrijd weer niet gelopen. Na de 2-3 van Schelluinen viel ook nog de 3-3, hoewel het wel duidelijk hands was.

GDC wint bij BLC

REGIO • GDC houdt stand in de kopgroep in de derde klasse. De manschappen van trainer Gerrit Molenaar wonnen zaterdag in Den Bosch met 1-2 bij BLC. In de vierde minuut kwam BLC op 1-0 door Max Opsteeg uit een strafschop. Na de rust scoorde Alfonso Ndongala eerst de 1-1. Drie minuten voor tijd haalde het pressende GDC het potje nog uit, met de 1-2 van Tom van Rijswijk.