Sleeuwijk koploper na 2-0 winst

SLEEUWIJK • Sleeuwijk stootte zaterdag door naar de koppositie in de derde klasse E met de 2-0 winst op Haaften.

“Dat is ook wel eens lekker”, stelde trainer Antoin van Pelt. Voor de rust bracht Boris Pijlman de thuisclub op De Roef op 1-0. Direct na de rust kopte Jeffrey Molhoek de 2-0 binnen.

Daarmee was Haaften nog niet gekraakt. De bezoekers kregen nog een penalty twintig minuten voor tijd. De strafschop werd echter gestopt door keeper Stefan Lankhaar, de stand-in voor keeper Corné Dekker bij Sleeuwijk.

Be Ready poetst 0-2 achterstand weg

HANK • Be Ready keek zondag eerst tegen een 0-2 achterstand aan tegen Bavel.

Op slag van rust zorgde Robin van den Noort voor de aansluitende 1-2. Kort na de rust kwamen de Hankenaren op gelijke hoogte met de 2-2 door Brian Burger. Dat bleef het bij. "Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken met veel publiek en het zonnetje”, vond pr-man Jeroen Stevens. "De uitslag gaf de juiste verhouding weer.”