Eerste punt voor Wilhelmina’26

Regio • Wilhelmina’26 heeft het eerste punt binnen. De Wijk en Aalburgers speelden 3-3 tegen Wieldrecht. Trainer Omer Kaya had er een dubbel gevoel bij. We kwamen met 3-1 voor. Dan moet je het over de streep trekken”, stelde de trainer. Wilhemina’26 opende wel de score met de 1-0 door Gerbrand Vos. Wieldrecht scoorde voor de rust nog de 1-1. Na de rust liep Wilhelmina’26 uit naar 3-1 door treffers van Robert Bouman en Djemal Arikan. Vervolgens kwam Wieldrecht nog terug naar 3-3.

GDC haalt uit met 2-7 uit bij Vuren

Regio • GDC had zich de matte partij een week eerder tegen Dongen met 1-1 goed aangetrokken. De manschappen van trainer Gerrit Molenaar walsten zaterdag met 2-7 over Vuren heen. “We waren voor het eerst compleet en hebben Vuren alle hoeken van het veld laten zien. We hadden wel vijftien keer kunnen scoren”, aldus trainer Gerrit Molenaar, die met name had genoten van de passie bij zijn ploeg. “Het enige smetje waren de twee tegengoals.” Voor de rust liep GDC al naar 1-4 door twee treffers van Alfonso, een treffer van Joost van Rooijen en Tom van Rijswijk. Na de rust voerde GDC de score nog op naar 2-7 door Van Rijswijk, Justin Youell en een eigen goal van Vuren.

Dussense Boys moet opnieuw buigen

DUSSEN • Dussense Boys had zondag een zware middag tegen het sterke GSWB. Het betekende een drukke middag voor keeper Wesley van Biesen. Tot halverwege de eerste helft hield de Dussense sluitpost zijn doel nog schoon. Na een 1-3 ruststand kwam de ploeg uit Dussen nog tot 3-4, maar liep GSWB uiteindelijk uit naar 3-6.