Bazaar bij Maaswaarden ouderenzorg

WIJK EN AALBURG • Na twee jaar van afwezigheid wordt er op vrijdag 7 oktober weer de bazaar/draaiavond gehouden bij Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 in wijk en Aalburg. Het evenement vindt plaats in het atrium en het restaurant.

Er is van alles te doen. Onder andere de verkoop van bloemen/planten, tweedehands boeken, en handwerkartikelen. M aar ook allerlei activiteiten, zoals enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven voor een cavia en boodschappenmand, een ringwerpspel, een lollyspel en de appelboom. Er is ook een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen. In het restaurant kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme snacks. Tenslotte, het rad van avontuur met het bekende plaatsnamenspel zal ook weer vele rondes draaien.

De bazaar/draaiavond begint om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Rond de klok van kwart voor negen komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein. De winnaar van de trekking krijgt een waardebon van 300 euro uitgereikt, welke te besteden is bij Ballegooyen Modes in Dussen. De tweede prijs is een waardebon van COOP in Oud-Heusden, ter waarde van 250 euro. Ook is er een derde en een vierde prijs, respectievelijk een waardebon van 100 euro te besteden bij Happetap in Wijk en Aalburg en een waardebon van 100 euro van 't Hart van Genderen. De opbrengst van de bazaar komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten.