ACKC wint derde wedstrijd op rij

regio • ACKC 1, Almkerkse Christelijke Korfbalclub, heeft de derde wedstrijd op een rij weten te winnen. De korfballers uit Almkerk staan hierdoor bovenaan in hun poule.

ACKC 1 trad in Rotterdam aan tegen OZC 1. Aan het begin van de wedstrijd kwamen de Almkerkers op achterstand, maar de korfballers wisten de achterstand al voor rust weer weg te werken. Sterker nog, ACKC ging met een 7-10 voorsprong rusten. Tijdens de tweede helft probeerde OZC langszij te komen en daar slaagden ze nog bijna in. ACKC herstelde echter op tijd en wist uiteindelijk een 15-20 overwinning uit het vuur te slepen. Topscorer tijdens dit duel was Stef Mommers, hij trof maar liefst zeven keer doel.

De volgende wedstrijd van ACKC 1 staat voor komende zaterdag, 1 oktober, gepland. De korfballers nemen het dan in eigen huis op tegen Erasmus 1. De wedstrijd begint om 15.30 uur.