GDC niet langs tiental Dongen

EETHEN • “Dit is zeer teleurstellend”, reageerde trainer Gerrit Molenaar op de 1-1 tegen Dongen. “We vergaten de score uit te bouwen en kregen het deksel nog op de neus”, refereerde de trainer aan de 1-0 kort na het half uur van Justin Youlle uit een strafschop. Vervolgens vergat GDC door te pakken tegen het ondertal bij de gasten, die 55 minuten met tien man speelden. Kort voor tijd ging het nog mis en scoorde Dongen de 1-1.

Be Ready naast DIA

HANK • Voor de rust zag er het niet best uit voor Be Ready. DIA ging rusten met 0-2. Na de rust deden de Hankenaren het beter. Kevin van Gool scoorde de aansluitende 1-2 en Safi Esmati de 2-2. Toch leek DIA met de winst te gaan strijken met de 2-3. In de laatste seconden lukte het Safi Esmati echter nog de 3-3 te scoren.

Dussense Boys hard onderuit

DUSSEN • Dussense Boys opende zondag de competitie met een pittig verlies bij Jong Brabant (5-0). Voor de rust konden de Dussenaren het nog aardig bijbenen, al gingen de gastheren wel met 2-0 rusten. Na de rust was het minder bij de Dussenaren. Jong Brabant liep nog uit naar 5-0.

Kozakken Boys tegen Vitesse

WERKENDAM • Vrijdagavond is er geloot voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Voor Kozakken Boys staat er op 18 of 19 oktober een prachtig affiche op het programma: De Werkendammers verwelkomen eredivisionist Vitesse. In 2018 lootten beide ploegen ook al tegen elkaar. Destijds wonnen de Arnhemmers pas in de de blessuretijd.