Da Capo hervat repetities en zoekt nieuwe leden

REGIO • De vakantie is voor de meeste weer zo'n beetje voorbij, zo ook voor de koorleden van Da Capo. Na een mooie en warme zomer zal men op 23 augustus weer beginnen met de repetities en wel in de luisterpost Vijfde Uitgang 1 in Gorinchem.

Da Capo bestaat al meer dan 15 jaar en heeft ruim 55 leden die uit Gorinchem en wijde omgeving komen. Het is een gezellig, gemotiveerd koor. Het staat onder leiding van de enthousiaste en vakbekwame dirigente Marilou Krouwel. Zij weet de vier stemgroepen (sopranen, alten, tenoren en bassen) tot een mooi klinkend geheel samen te brengen. Ook zorgt zij voor het veelzijdige repertoire van licht klassiek, musical, goede populaire songs en pop. Aan de optredens weet Krouwel altijd weer een verfrissende draai te geven.

Het koor zal zich dan ook gaan voorbereiden op een optreden in de Hof van Sliedrecht met aansluitend het jaarlijkse concert in de Johanneskerk in Gorinchem, met medewerking van de Verenigde Zangers en Trio Vastgoed. 'Vind je het fijn om te zingen en ben je het thuis zitten een beetje zat, wees welkom, meld je aan en kom eens gezellig luisteren of meezingen', roept het koor op. De repetitieavonden vinden plaats op dinsdagavonden, van 20.00 tot 22.00 uur.