Scouting Hank geniet van seizoensafsluiting

HANK • Scouting Hank heeft op zaterdag 2 juli weer alles uit de kast getrokken om een leuke laatste draaidag van het seizoen te organiseren. Van jong tot oud hebben de leden veel plezier gehad op deze laatste dag van het seizoen.

Op vrijdagavond stonden de vrijwilligers al te trappelen om alle materialen klaar te zetten voor de laatste draaidag van het jaar. Zaterdagochtend waren de vrijwilligers en de Wilde Vaart (de oudste speltak van Scouting Hank) alweer vroeg van de partij om het programma klaar te zetten en de boten klaar te maken voor vertrek. Nadat alle deelnemende jeugdleden zich bij het Baken in de haven van Hank hadden verzameld, ging het programma van start. De jongste speltakken begonnen de dag op de dijk met een aantal spelletjes, hiermee kon er een puzzel bij elkaar gespaard worden. Ondertussen waren de oudere jeugdleden in de Aakvlaai onderweg met de kano, zij moesten een tocht afleggen met behulp van verschillende routetechnieken. Na de lunch is de hele groep in de boten gestapt en naar het bruggetje van Sint Jan in de Biesbosch gevaren. Het was erg lekker weer, perfect voor een leuk en verkoelend waterspel. Bij terugkomst in de haven kregen de jeugdleden nog een verkoelend ijsje. Ondanks dat het seizoen nu is afgesloten gaan de Dolfijnen, Orka’s, Waterscouts en de Wilde Vaart nog op zomerkamp. 

Na de seizoenafsluiting was er, zoals alle andere jaren, de vrijwilligersavond. Alle vrijwilligers van Scouting Hank waren uitgenodigd als bedankje voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Dit jaar werden er een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet, zij kregen een herdenkingsplaatje voor op de muur van 't Kraaiennest, zo blijft hun inzet altijd zichtbaar.