NOAD’32 deelt dreun uit aan BZC’14

Regio • NOAD’32 schudde zaterdag in de degradatiekraker BZC’14 van zich af met 4-2. Daarmee lijkt een directe degradatie voor de Wijk en Aalburgers van de baan. NOAD’32 moet wel de nacompetitie voor degradatie in.

De druk en de spanning zaten er wel vol op in de degradatiekraker. Het bleef gelukkig bij wat kleine opstootjes. Al in de tweede minuut opende Mike de Vaan de score voor de Wijk en Aalburgers met de 1-0. Vervolgens verdubbelde Wessel van den Boom na 2-0 uit een penalty. Voor de rust kwam BZC'14 echter nog terug naar 2-2. Na de rust bleef de spanning er vol op staan. Nadat De Vaan de bal ontfutselde aan een verdediger van de bezoekers kon Ruben Bouman de stand op 3-2 brengen. De mooiste goal volgde, nadat Sven Bleijenberg vanaf de eigen helft aan de haal ging. Stefan van Herwijnen mocht afronden voor de 4-2.