Artikelen in deze editie

Fort Giessen zoekt vrijwilligers

Bloemenzaadactie is een succes

Omloop van de Biesbosch op 21 mei

UITWIJK • Het Paassjoelen van en door Sjoelvereniging Altena was na twee jaar afwezigheid weer een ware happening. Er werd gesjoeld voor het Paassjoelfonds.

ALTENA • In de gemeente Altena werden op dinsdagochtend 26 april maar liefst zestien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan inwoners die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de maatschappij en de medemens.

Dorpsraad schenkt pingpongtafel

Kledinginzameling

Koningsspelen groep 1 en 2

Fietstocht Aalburg Rond

Baraka opent in Woudrichem

Marianne Vos Wielerfestival

Rabobank helpt gebouwen aan zonnepanelen

Inbraak Sparta’30

Boerenerfdag in Wijk en Aalburg

Muziek- en dichterspodium

Kozakken Boys gaat raddraaiers ‘fiks straffen’

WERKENDAM • De afgelopen weken is er door vrijwilligers hard gewerkt in het bedrijfspand van woningcorporatie Bazalt Wonen in Werkendam, om het pand gereed te maken voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

WIJK EN AALBURG • Zaterdag 18 juni, de dag voor Vaderdag, is het weer zover. In het centrum van Wijk en Aalburg zal er een nieuwe editie van de jaarmarkt worden georganiseerd.

Altena College in de prijzen

Jeu de boules-toernooi

Expositie in Bibliotheek

Motorblok belandt twintig meter verderop

ALTENA • We hebben er een paar jaar op moeten wachten, maar afgelopen woensdag kon Koningsdag weer uitbundig gevierd worden.

Kennismaken met de Bijbelcursus

ALTENA • Het Nationaal MS Fonds is op zoek naar collectanten voor de MS Collecteweek, welke van 27 juni tot en met 2 juli wordt gehouden.

Hank • Op 4 januari 1999 is het Havenkoor 'Vissershang' in Hank opgericht. De thuishaven voor het koor is zalencentrum 't Uivernest in Hank. Het Havenkoor is op zoek naar nieuwe leden.

zaterdag 30 april

Uitslagen

Drama voor Kozakken Boys met 4-0 nederlaag

ACKC verliest op veld van Korbatjo

Spanning voor eindstand

Sleeuwijk stunt tegen De Zwerver

DUSSEN • Dussense Boys verslikte zich zondag lelijk in een standvastig Noordhoek. De gasten kwamen op 0-1 en lieten de winst niet meer glippen in de levendige wedstrijd vol strijd.

Hoeke vertrekt