Altena herpakt zich

REGIO • Altena herpakte zich na een paar mindere weken zaterdag in Nieuwendijk knap tegen EBOH. De manschappen van trainer Johan van der Werff trokken met 3-1 de winst naar zich toe. De eerste twintig minuten was EBOH de betere partij. Altena kroop door het oog van de naald, nadat een poging van de bezoekers er binnenkant paal nog uit kwam. Vervolgens kwam Altena beter in de wedstrijd. Het resulteerde in de 1-0 van Patrick Zwart. Dat was ook de ruststand. De Nieuwendijkers waren koud de kleedkamer uit voor de tweede helft of Jovanny van Maastricht scoorde na een doorkopper van Julian Geelhoedt de 2-0. Vijf minuten voor tijd kreeg Altena ook nog een strafschop, die voor de 3-0 werd benut door Zwart. Ook EBOH kreeg nog een strafschop na een overtreding van de Nieuwendijkse sluitpost. De 3-1 kon de pret echter niet drukken bij Altena.

GDC maakt het spannend

REGIO • GDC maakt het ongekend spannend boven in de derde klasse. Zelf wonnen de manschappen van trainer Gerrit Molenaar met 3-0 van TSVV Merlijn. Koploper Schelluinen verloor echter van NEO'25 en GVV'63 speelde 2-2 tegen Haaften. Aangezien BLC en GDC wel wonnen, is het nu ongekend spannend in de kop van de ranglijst. GDC staat nu nog maar op drie punten van de koplopers GVV'63 en Schelluinen. Tegen TSVV was GDC heer en meester. Door een eigendoelpunt van de Tilburgers kwam GDC op 1-0. Ook na de rust had GDC de wedstrijd in handen. Tom van Rijswijk zorgde voor 2-0 en Justin Youell voor 3-0.