Kozakken Boys verliest van Katwijk

Regio • Kozakken Boys kwam er zaterdag niet echt aan te pas bij koploper Katwijk. De eerste helft was ook matig van de gasten uit Werkendam. Nadat een voorzet van Katwijk verkeerd op de schoen kwam bij Jeffrey van Nuland, die zijn eigen keeper Mike van de Meulenhof passeerde, kwam Katwijk op 1-0. Gelukkig hield Van de Meulenhof de ‘Boys’ nog in de wedstrijd met een knappe redding op een poging van Robert Susan. Na de rust was de eerste grote kans weer voor Katwijk, maar de bal verdween hoog over het Werkendamse doel. Even later haalde Van de Meulenhof een bal nog knap uit de bovenhoek. Kozakken Boys begon meer initiatief te tonen, maar tot kansen leidde het niet. Tot in de blessuretijd. Keeper André Krul haalde echter de inzet van Sven van Ingen nog knap uit de hoek. Een minuut later sloeg Katwijk nogmaals toe met de 2-0 door Tim Freriks.

Almkerk grijpt strohalm

Regio • Trainer Ad van Seeters was blij weer eens een overwinning te kunnen begroeten. "Eindelijk loon naar werken”, interpreteerde de trainer van Almkerk de 2-0 winst tegen concurrent Woudenberg. "Met de inzet en de drive, die we toonden was het ook verdiend en dit is fijn voor het vertrouwen.” Voor de rust kwam Almkerk op 1-0 na een hoekschop van Steven Molenschot. Dylan den Exter gaf het laatste tikje. Na de rust werd de lijn van de eerste helft door gezet. Nadat Thomas Blankers onderuit werd gehaald, ging de bal op de stip. Vanaf elf meter besliste Jelle Stalenhoef de wedstrijd, 2-0.