Kringloop Werkendam opent haar deuren

WERKENDAM • Afgelopen zaterdag, 2 april, opende Kringloop Werkendam haar winkeldeuren. 

De onthulling van het logo werd verzorgd door wethouder Roland van Vugt, ds. Agteresch en Zending Gereformeerde Gemeenten-directeur Paul Eikelboom. Dit was het startsein voor de verkoop van tweedehands goederen. Gezien de drukte tijdens, maar ook al voor de officiële opening, is de winkel een aanwinst voor de Hoogstraat. De opbrengst van de winkel, die open is op woensdag, vrijdag en zaterdag en waar alleen maar vrijwilligers werkzaam zijn, gaat volledig naar de Zending Gereformeerde Gemeenten.


Nierstichting zoekt collectanten

ALTENA • Voor de landelijke collecteweek van 18 tot en met 24 september 2022 zoekt de Nierstichting nog collectanten en voor de plaatsen Andel, Hank, Dussen, Nieuwendijk en Woudrichem een enthousiaste collectecoördinator voor de aansturing van collectanten. 

Opgroeien met een nierziekte eist ongelooflijk veel van kinderen. Daarom zet de Nierstichting zich in voor een toekomst waarin nierziekten te genezen zijn. In de week van 18 tot en met 24 september collecteren duizenden vrijwilligers voor de Nierstichting om zoveel mogelijk geld op te halen om dit te realiseren.

Een collectant investeert gemiddeld twee uur van zijn of haar tijd aan de collecte. Maar maakt daarmee echt een verschil. De coördinator is het gezicht en eerste aanspreekpunt van de Nierstichting en daarmee een belangrijke en waardevolle schakel.

Geïnteresseerden kunnen zich als collectant aanmelden via www.nierstichting.nl/word-collectant. Als collectecoördinator aanmelden kan via www.nierstichting.nl/word-coordinator. Of bel 035-6978050 of stuur een e-mail aan collecte@nierstichting.nl.