Vervelende uitglijder Kozakken Boys

WERKENDAM • Kozakken Boys liep zaterdag weer achter de feiten aan. De Werkendammers moesten de winst met 2-3 aan het altijd lastige Excelsior Maassluis laten.

In de van twee kanten slechte wedstrijd liep Kozakken Boys na drie minuten al achter de feiten aan. Na een voorzet scoorde Dave van Delft de 0-1 voor de bezoekers. Na een fout van Stephen Warmolts werd het 0-2. Vier minuten later kwam Lars Hutten tot de aansluitende 1-2. Daarmee was de kous nog niet af. Nadat Gwaeron Stout op de hakken werd getrapt, ging de bal op de stip. De strafschop voor de 2-2 werd benut door Thomas Marijnissen.

Ook na de rust bleef het rommelig. Kozakken Boys had nog geluk dat Vincent van de Berg tegen de paal schoot. Elf minuten later velde Van de Berg toch het vonnis met de 2-3, nadat de ver uit zijn doel gekomen keeper Mike van de Meulenhof mis tastte en de bal tergend langzaam over de doellijn rolde.