Achilles Veen wint zes keer op rij

Regio • Achilles Veen is niet meer te houden. Zaterdag versloegen de manschappen van trainer John Karelse ook hoogvlieger Smitshoek met 1-3. Het betekende de zesde overwinning op rij. In het eerste kwartier zette Smitshoek nog wat druk, maar vervolgens kwam Achilles Veen beter in de wedstrijd. Het resulteerde halverwege de eerste helft in de 0-1 door Zain Moghal. Kort na de rust kwam Smitshoek langszij met de 1-1. Het eindschot was echter voor de gasten uit Veen. Zes minuten voor tijd schot Thomas Schilders vanaf de middenlijn de 1-2 tegen het net. Drie minuten later haalde Schilders ook de trekker over voor de 1-3, waarmee het pleit was beslist. Daan Wensink maakte overigens na een lange blessure zijn debuut bij Achilles Veen.

Wilhelmina’26 boekt overwinning

Regio • Een daadkrachtig Wilhelmina'26 gaf zaterdag weer een signaal af, dat het boven in de tweede klasse mee kan doen. De Wijk en Aalburgers wonnen met 1-2 bij Arkel en hebben de koplopers Roda Boys en SVW weer in het vizier. De komende weken gaat het er dan ook om spannen met confrontaties tegen deze clubs voor de deur. In Arkel was Wilhelmina'26 vanaf het begin sterker. Bij de eerste keer, dat Arkel over de middellijn kwam was het echter prompt 1-0. Pal voor de rust kwam Wilhelmina'26 langszij door Robert Bouman met de 1-1. Ook na de rust bleef Wilhelmina'26 in eerste instantie de kansen missen. Tot Bouman met een volley na een voorzet toesloeg met de verdiende 1-2.