Geestelijke Groeiavonden

ALTENA • In Altena worden Geestelijke Groeiavonden georganiseerd die bestaan uit 23 basislessen. De avonden worden georganiseerd door gemeente De Schaapskooi Altena, in samenwerking met Arjan Baan (evangelist en auteur van het Geestelijke Groeiboek). Sprekers zijn onder andere: Arjan Baan, Jaques Brunt, Leander Janse, Arie van Heijningen en Jacco Ronhaar.

Vanaf 7 april hopen de Geestelijke Groeiavonden van start te gaan. Op 17 maart was de eerste avond als introductie. Elke drie weken hoopt men een nieuwe avond te organiseren. De avonden vinden plaats in Dorpshuis Teratina in Eethen, De Korten Bruggert 7. De aanvang is om 19.45 uur.

Doel van de avonden

‘In het normale leven van een mens is het belangrijk dat we opgroeien tot volwassenheid, dat we niet altijd een baby blijven. Zo is het ook in het geestelijke leven’, stelt de organisatie. ‘Als het goed is groeien we op van baby’s in het geloof, eerst naar jongeling, daarna naar vaders die ook zelf weer in staat zijn anderen te helpen groeien. Ook God heeft het verlangen voor ieder van Zijn kinderen dat zij tot volle wasdom komen door geestelijke groei. Zodat zij daardoor het doel kunnen verwezenlijken waarvoor Hij hen geroepen heeft.’

Op de Geestelijke Groeiavonden is iedereen van harte welkom die wil groeien in zijn geloof. ‘Wij willen graag mensen helpen volgens het principe uit 2 Timotheüs 2:2. Namelijk, dat wij de lessen die we van God en onze broeders en zusters hebben geleerd, mogen doorgeven aan de mensen om ons heen’, aldus de organisatie.

De avonden zijn ook te volgen via een livestream op het YouTube-kanaal van De Schaapskooi Altena. Daar zijn de avonden ook terug te kijken als men een avond gemist heeft. Bij de avonden hoort het Geestelijke Groeiboek, deze is te bestellen via de webshop van HeartCry (www.heartcry.nl). Voor verdere informatie app of bel naar 06-48401885.