vrijdag 25 maart

Rikken
19.30 uur, Dorpshuis Meeuwen, Meeuwen. Vrijdag 25 maart wordt er weer gerikt in het Dorpshuis van Meeuwen. De aanvang is om 19.30 uur. Inschrijven kan vanaf 19.15 uur.

Laatste Concert Sleeuwijks Kerkje
20.15 uur, Kerkeinde 31, Sleeuwijk. Liefhebbers van een klein concert kunnen dit seizoen voor het laatst hun hart ophalen. Iris Bouman (mezzo-sopraan) en Geert Omta (piano) brengen liederen van Schubert, Brahms, Schumannn, en Mozart. U kunt tevens luisteren naar pianosonates van Beethoven en Rautavaara. Hartelijk welkom in het Sleeuwijks Kerkje op vrijdag 25 maart aanstaande. Aanvang is om 20.15 uur.

Def Americans in Xinix
21.00 uur, Xinix, Doornseweg 2b, Nieuwendijk. De Def Americans zijn de afgelopen jaren al een aantal keer in Nieuwendijk op visite geweest en al die keren wisten ze een dijk van een show neer te zetten. Dus is men extra blij dat ze op vrijdag 25 maart weer eens bij Xinix langskomen. Xinix gaat vrijdag 25 maart om 21.00 uur open en de Def Americans spelen vanaf 21.30 uur. Entreeprijs voor leden 12,00 euro, voorverkoop 13,00 euro en kassaverkoop 15,00 euro. Meer info en voorverkoop: www.xinix.nl en www.defamericans.nl.

zondag 27 maart

StoryTrail stadswandeling Gorinchem
14.00, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt, Gorinchem. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem.

maandag 28 maart

Lezing Groei en Bloei over de schoonheid van de lente
20.00 uur, De Heul, Nieuwe Hoven 141, Gorinchem. Op maandag 28 maart geeft Henny van der Wilt voor Groei en Bloei afdeling Gorinchem een lezing over de schoonheid van de lente. De lezing wordt gehouden in De Heul, Nieuwe Hoven 141 in Gorinchem en begint om 20.00 uur. Toegang kost drie euro.

vrijdag 1 april

Bingo in Eethen
19.00 uur, dorpshuis Teratina, Eethen. Op vrijdag 1 april organiseert Stichting Dorp Eethen in dorpshuis Teratina een bingo. Men heet u welkom in een gemoderniseerd Teratina, met een kopje koffie of thee. De zaal is open om 19.00 uur, we gaan om 20.00 uur spelen. In de pauze is er een verloting.

zaterdag 2 april

PaasFair voor Oekraïne
10.00 uur, Gereformeerde Kerk, Kerkweg 3, Nieuwendijk. PaasFair op zaterdag 2 april van 10.00 tot 16.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Kerkweg 3, in Nieuwendijk. De gehele opbrengst gaat naar Oekraïne. Op de PaasFair zijn onder andere Paastukken, paastakken, paasdecoratie, gebreide/gehaakte (paas) artikelen, houten paashazen en schilderijen te koop. De kinderen kunnen eitjes verven, eierdopjes maken, kleurplaten kleuren, chipsketting maken, etc.  

donderdag 7 april

Internationaal Powerbaottreffen
10.00 uur, Kurenpolder Recreatie, Kurenpolderweg 31, Hank. In het weekend van 7 tot en met 10 april wordt bij het de Kurenpolder Recreatie voor de eerste keer in Hank een Internationaal Powerboot Treffen georganiseerd. Vanuit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland komen de deelnemers om met hun RC gestuurde boten op het mooie water van de Kurenpolder te varen. De boten worden elektrisch of met benzine motor aangedreven en halen snelheden tussen de 80 en 120 kilometer per uur. Bezoekers zijn van harte welkom om te kijken, vragen te stellen en te genieten.

zaterdag 9 april

LenteFair De Buurman
9.00, Brasserie de Buurman, Maasdijk 84a, Poederoijen. Op zaterdag 9 april 2022 zal er een LenteFair worden gehouden rondom Brasserie de Buurman in Poederoijen. Er zijn meer dan dertig standhouders met diverse producten vanuit Altena en de Bommelerwaard.

Kofferbakmarkt in Wijk en Aalburg
9.00 uur, Maasdijk 60, Wijk en Aalburg. Op zaterdag 9 april wordt er op Maasdijk 60 in Wijk en Aalburg een gezellige kofferbakmarkt georganiseerd. Kom gezellig langs vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur.

zaterdag 30 april

Voorjaarsmarkt Babyloniënbroek
10.00 uur, Babyloniënbroek. Op 30 april wordt er een gezellige markt georganiseerd in Babyloniënbroek. De eerste, maar de organisatie hoopt dat er nog vele zullen volgen. Van bloemen (Marangerie Dussen) tot fruit en groenten van Van Dijk, chocolade, leuke hebbedingen, kleding, tweedehands spullen, sieraden, Tupperware, naamhoutborden, tekstborden en een gezellig terras met een hapje en drankje. Er is teveel om op te noemen. Aanmelden kan nog steeds. Bel met Mariet Scheffers via 06-14454789.

zaterdag 24 september

Lego-event zoekt deelnemers
20.00 uur, dorpshuis Teratina, Eethen. Op zaterdag 24 september heeft men in de agenda van dorpshuis Teratina in Eethen een Lego-event gepland. Men zoekt mensen die graag hun collectie en vooral hun passie willen delen met anderen. Men is ook benieuwd naar eigen creaties. Stuur een app of bericht naar telefoonnummer 0651323861.