Achilles Veen rolt Scherpenzeel op

Regio • Achilles Veen is helemaal losgeslagen. Tegen Scherpenzeel wonnen de manschappen van trainer John Karelse met 1-4.

Het betekende de vierde overwinning op rij. Al in de derde minuut tekende Sen Aerts de 0-1 aan. Voor de rust kwam Scherpenzeel nog terug tot 1-1. Na de rust knalde Achilles Veen door met twee treffers uit strafschop van Remon Koenen en de 1-4 van Nikki Baggerman. Man of the match was wel keeper Jordy Zielschot met een paar knappe reddingen.

Wilhelmina’26 verrast Wieldrecht

Regio • Wilhelmina’26 verraste zaterdag vriend en vijand met een 0-3 winst bij Wieldrecht.

“Voetbal is verrassing”, lachte trainer Ron laros. “Ik zit nu vier wedstrijden op de bank en heb al gezien, dat iedereen van iedereen kan winnen in de tweede klasse.” Zijn gretige manschappen leverden zaterdag het bewijs. Een schot van Robert Bouman ging nog voorlangs, maar in de derde minuut was het wel raak uit een schot van afstand van William Colijn.

Wilhelmina’26 hield ook de controle over de wedstrijd en liet hoogvlieger Wieldrecht niet in het spel komen. De 0-2 van Samuel Hartgers viel wel op het juiste moment. Een storm van Wieldrecht bleef ook na de rust uit.

Wilhelmina’26 fleurde de score nog op naar 0-3 door Lukasz Junatowski.