donderdag 3 maart

Bingo met gratis snert
14.00 uur, Ouderencentrum De Zalmtrek, Het Rond 2, Woudrichem. Bingo bij Ouderencentrum De Zalmtrek in ‘t Rondeel in Woudrichem. Na het spelen van bingo krijgen deelnemers een heerlijke kop snert. De middag begint om 14.00 uur en de bijeenkomst van Ouderencentrum De Zalmtrek vindt plaats in de ruimte aan de achterzijde van ‘t Rondeel. Het sport- en zalencentrum is gevestigd aan Het Rond 2 in Woudrichem.

dinsdag 8 maart

Gebedswandelingen
19.45 uur, Het Plein/huisartsenpraktijk, Werkendam/Almkerk. Op dinsdag 8 maart organiseert ChristenUnie Altena twee gebedswandelingen in Almkerk en Werkendam. In Werkendam is het verzamelpunt de bushalte op Het Plein. In Almkerk verzamelt men op het parkeerterrein bij de huisartsenpraktijk, Voorstraat 5. Start van de wandeling is om 19.45 uur. Om 21.00 uur hoopt men weer terug te zijn. Voor meer informatie: rianne@altena.christenunie.nl of jan@altena.christenunie.nl.

vrijdag 11 maart

Event voor vrouwelijke ondernemers
9.30 uur, Het Wapen van Emmickhoven, Brugdam 5, Almkerk. Het ‘Peper in je business-event’ is voor vrouwelijke ondernemers met ervaring, startend of met plannen om te starten. Het is een dag vol inspiratie, kennis, netwerken, sparring-sessies en groei. Zodat je naar huis gaat met nieuwe ideeën, contacten, een strategie die je kan gaan toepassen, mooie eye-openers en veel energie om aan je business te werken. Meer info via www.liefsvankarin.nl.

zaterdag 12 maart

Boekenmarkt Brakel
9.00 uur, Kooiweg 1, Brakel. Op zaterdag 12 maart wordt er aan de Kooiweg 1 in Brakel een boekenmarkt georganiseerd. Er is keuze uit meer dan 20.000 boeken, waaronder (streek)romans, thrillers, kinderboeken, religie, info, kortom teveel om op te noemen. Tevens te koop: koffie met cake, soep of een lekker broodje. De boekenmarkt is open van 9.00 tot 15.30 uur. Betalen met pin is mogelijk. De opbrengst is voor de Hervormde Kerk in Brakel.

Eetavond met Roemeens tintje
17.30 uur, Hervormde Kerk, Kerkstraat 35, Woudrichem. Gezellige eetavond in het koor van de Hervormde Kerk te Woudrichem. Inloop vanaf 17.30 uur en om 18.00 uur begint de maaltijd. Deze avond zal in het teken staan van stichting Hope & Serve, het zendingsproject van de Herv. Gemeente. Per pers. 9,50 euro, kind tot 12 jaar 7,00 euro. Aanmelden tot 7 maart a.s. bij Marja v.d. Stelt, 0610769434, famsteltjes@kpnmail.nl.

SLIM Herfstfestival in maart
19.00 uur, Xinix, Doornseweg 2b, Nieuwendijk. Op zaterdag 12 maart en twee weken later op 26 maart vindt het uitgestelde SLIM Herfstfestival in Xinix plaats. De deuren openen al om 18.30 uur, waarna de eerste act om 19.00 uur zal aftrappen. Gelukkig mag er weer publiek in de zaal. Per avond laat men maximaal 200 bezoekers binnen. Via de Xinix-site is de online-voorverkoop gestart. Aan de deur zijn ook kaarten te koop. Locatie is Xinix, Doornseweg 2b te Nieuwendijk.

woensdag 16 maart

StoryTrail stadswandeling Gorinchem
15.30 uur, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt, Gorinchem. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Verteller Johannes brengt het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem.

zondag 27 maart

StoryTrail stadswandeling Gorinchem
14.00 uur, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt, Gorinchem. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem wordt ook op zondag 27 maart georganiseerd.

vrijdag 1 april

Bingo in Eethen
19.00 uur, dorpshuis Teratina, Eethen. Op vrijdag 1 april organiseert Stichting Dorp Eethen in dorpshuis Teratina een bingo. Men heet u welkom in een gemoderniseerd Teratina, met een kopje koffie of thee. De zaal is open om 19.00 uur, we gaan om 20.00 uur spelen. In de pauze is er een verloting.

zaterdag 9 april

LenteFair De Buurman
9.00 uur, Brasserie de Buurman, Maasdijk 84a, Poederoijen. Op zaterdag 9 april 2022 zal er een LenteFair worden gehouden rondom Brasserie de Buurman in Poederoijen. Er zijn meer dan dertig standhouders met diverse producten vanuit Altena en de Bommelerwaard.

zaterdag 24 september

Lego-event zoekt deelnemers
20.00 uur, dorpshuis Teratina, Eethen. Op zaterdag 24 september heeft men in de agenda van dorpshuis Teratina in Eethen een Lego-event gepland. Men zoekt mensen die graag hun collectie en vooral hun passie willen delen met anderen. Men is ook benieuwd naar eigen creaties. Stuur een app of bericht naar telefoonnummer 0651323861.