Enorme deceptie Wilhelmina’26

Regio • Wilhelmina’26 kreeg zaterdag een enorme deceptie te verwerken tegen GJS. Het werd 0-7 op de Ebbe. Voor de treffers van de gasten uit Gorinchem tekenden Quincy Bartens 2x, Ben Visser, Joost Hakkenburg 2x, Sjors Hendriks en Jonas van Bakel. “Misschien een cliché, maar we hadden een totale off-day. We zaten geen moment in de wedstrijd en liepen alleen maar achter de feiten aan. Dat neem ik mezelf ook kwalijk”, aldus trainer Ron Laros.


NOAD’32 richt zich op bij BZC’14

Regio • Het was lang wachten op een tweede winst dit seizoen voor NOAD’32. Die kwam er zaterdag eindelijk. De Wijk en Aalburgers wonnen met 2-4 bij BZC’14. In een tijdsbestek van zes minuten kort voor en na de rust bogen de Wijk en Aalburgers een 1-0 achterstand door Job Grandia om naar een 1-4 voorsprong door treffers van Wessel van den Boom, Stefan van Herwijnen, Ian Arendse en Mike de Vaan. Tenslotte maakte Erik van Dalen van de gastheren in Zuilichem er nog 2-4 van.


Sterrenburg naar Achilles Veen

VEEN • Jeroen Sterrenburg speelt met ingang van volgend seizoen voor Achilles Veen. De 25-jarige middenvelder komt over van SteDoCo. Sterrenburg kwam in de jeugd uit voor Nivo Sparta, TSV Theole en FC Den Bosch. Daarna maakte hij zijn opwachting in de hoofdmacht van achtereenvolgens Nivo Sparta, OJC Rosmalen en SteDoCo. De voorlopige selectie van Achilles Veen: Daan Wensink, Mats van Huijgevoort, Ousmane Traore, Thomas Schilders, Rico Geeroms, Niek Wilborts, Melle Mandemakers, Thomas de Man, Jorn Wagener, Glenn Kools, Jeroen Sterrenburg (SteDoCo), Jari Koenraat (Dongen), Luuk Wensink (NAC Breda), Rick van der Leest (O.S.S. ‘20), Jens Verschuren (Madese Boys), Nikki Baggerman ( FC Dordrecht), Bas van Stokkom (vv Sliedrecht), Lion Kalentjev (DOVO) en Ozan Cimen (Unitas).