• Archieffoto Start To Run-training.
• Archieffoto Start To Run-training. Foto: Archief

Altena Road Runners begint weer met Start To Run-trainingen

Algemeen

ALTENA • De Altena Road Runners starten op zaterdag 5 maart met Start To Run-trainingen in Giessen. Deze zijn bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen en die graag hun conditie willen verbeteren.

De serie van zeven trainingen wordt gegeven in samenwerking met de Atletiekunie. Deelnemers trainen, op hun eigen niveau, onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komen op mooie plekjes in hun omgeving. Na zeven weken kan iedere deelnemer minimaal drie kilometer aan één stuk hardlopen. 

Vervolgcursus
De Start To Run-trainingen starten op zaterdag 5 maart om 09.30 uur bij sporthal De Jager in Giessen (ingang sportvelden). Daarnaast kunnen deelnemers, die dat graag willen, op dinsdagavond om 19.45 uur gezamenlijk trainen. Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolgcursus, die er naar streeft om binnen een half jaar een uur te kunnen hardlopen.

Voor de beantwoording van vragen kan men contact opnemen via: www.j.herwijnen2@kpnplanet.nl, of via 0623554785. Kijk voor meer informatie over Start To Run, de dichtstbijzijnde locatie en inschrijven op de website: www.hardlopen.nl.