Bijlage over de mogelijkheden van Kontakt Mediapartners

goudriaan/regio • Deze week in het hart van de krant: een bijlage van en over Kontakt Mediapartners (KMP). Graag willen we u en jou laten zien dat KMP meer is dan alleen een krantenuitgever. Vandaar dat we al onze mogelijkheden uitgebreid in een special aan u en jullie presenteren. Special voor deze gelegenheid verschijnt Het Kontakt - Altena vandaag -eenmalig- op een iets andere papiersoort. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze drukker, Janssen/Pers Rotatiedruk.

Oftewel: Kontakt Mediapartners stelt zich voor. Nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op via: info@kmp.nl of 0183-583200. Veel leesplezier!

Directie en medewerkers Kontakt Mediapartners


Nadere regels verkiezingsreclame

ALTENA • Politieke partijen die in aanloop naar de verkiezingen reclame willen maken voor hun partij, zijn gebonden aan een aantal regels. Zo mag er onder andere geen reclame worden gemaakt aan of bij een boom, een brug of viaduct en aan paal van een verkeersbord. Een sandwichbord aan een lantaarnpaal zonder verkeersteken mag bijvoorbeeld wel.


Getuigenoproep

SLEEUWIJK • Op donderdag 13 januari is er tussen 12.30 uur en 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Peppeldreef in Sleeuwijk. De politie is daarom op zoek naar mogelijke getuigen. In een oproep op Instagram vragen de wijkagenten van Altena aan getuigen om zich te melden bij de politie. 'Heeft u iets gezien of gehoord? Of al eerder verdachte situaties gezien? Wij horen het graag! Heeft u informatie of tips? Laat het ons weten via 0900-8844 en vermeld het proces-verbaalnummer: PL2000-2022011970.' Getuigen kunnen ook informatie delen via www.meldmisdaadanoniem.nl.